Blat:
6 oua ,
6lg zahar,
6lg faina
Crema1:
300gr finetti,
Crema2:
300ml frisca,
3 lg dulceata de visine,
Sirop:
sirop de visine 500ml,
Decor
200ml frisca
ciocolata alba
Mod de preparare
se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit .Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata.;La final de adauga si ultima foaie pe care o insiropam ,iar tortul se imbraca intrun strat subtire de finetti.Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Mod de preparare
se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit .Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata.;La final de adauga si ultima foaie pe care o insiropam ,iar tortul se imbraca intrun strat subtire de finetti.Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Comentarii recente
Edith
10/07/2008 at 14:01ce tort fain ai facut, Lory! Dar cum iti sta tie asa frisca fara gelatina? Vad ca stratul e gros si pare sa stea f tzapana 🙂
LORY
10/07/2008 at 19:22multumesc Edith!cat despre frisca pot sa spun ca am folosit una vegetala,dupa ce am batut-o am amestecat-o cu dulceata si s-a ingrosat mai mult, incat am putut sa pun stratul asa de gros.:)