Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tort Mozaic

Blat:

6 oua ,
6lg zahar,
6lg faina
Crema1:
300gr finetti,
Crema2:
300ml frisca,
3 lg dulceata de visine,
Sirop:
sirop de visine 500ml,
Decor
200ml frisca
ciocolata alba
Mod de preparare
se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit .Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata.;La final de adauga si ultima foaie pe care o insiropam ,iar tortul se imbraca intrun strat subtire de finetti.Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.

Comentarii recente

  • Edith

    10/07/2008 at 14:01

    ce tort fain ai facut, Lory! Dar cum iti sta tie asa frisca fara gelatina? Vad ca stratul e gros si pare sa stea f tzapana 🙂

  • LORY

    10/07/2008 at 19:22

    multumesc Edith!cat despre frisca pot sa spun ca am folosit una vegetala,dupa ce am batut-o am amestecat-o cu dulceata si s-a ingrosat mai mult, incat am putut sa pun stratul asa de gros.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram