Ingrediente
branzica -Miez de lapte
ulei de masline cu busuioc
rosii
sare
piper(optional)
Mai simplu de atat nici ca se poate .
Se scoate branza din forma, se feliaza, se aseaza pe platou alternativ cu feliile de rosii, se condimenteaza cu sare si piper(daca doriti) iar la final se stropeste cu putin ulei de masline cu busuioc.
Rapid,usor si foarte foarte bun!!
Eu am folosit branza Miez de lapte de la Delaco cu 0% grasimi
Comentarii recente
Beth
02/05/2012 at 08:53Une de mes salades préférés en été, savoureuse et bien fraîche!
Bisous
Lory
02/05/2012 at 12:30Bisous Beth
Calin Andreea Daniela
02/05/2012 at 10:13poate pentru unii nu reprezinta decat branza cu rosii, dar aspectul acesta frumos te face sa crezi ca mananci cea mai buna delicatesa 🙂
Lory
02/05/2012 at 12:27Andreea ai mare dreptate 🙂 uneori „mancam”si cu ochii 🙂 E foarte important cum asezi farfuria chiar daca in ea se afla doar branza si rosii 🙂
Multumesc !!
Roxana
02/05/2012 at 17:27Foarte frumos arata! O sa caut si eu in magazine acest miez de lapte. E prima data cand aud de el. 🙂