Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata caprese cu miez de lapte

 Ingrediente
branzica -Miez de lapte
ulei de masline cu busuioc
rosii
sare
piper(optional)

Mai simplu de atat nici ca se poate .
Se scoate branza din forma, se feliaza, se aseaza pe platou alternativ cu feliile de rosii, se condimenteaza cu sare si piper(daca doriti) iar la final se stropeste cu putin ulei de masline cu busuioc.
Rapid,usor si foarte foarte bun!!
Eu am folosit branza Miez de lapte de la Delaco cu 0% grasimi

 

Comentarii recente

  • Beth

    02/05/2012 at 08:53

    Une de mes salades préférés en été, savoureuse et bien fraîche!

    Bisous

  • Calin Andreea Daniela

    02/05/2012 at 10:13

    poate pentru unii nu reprezinta decat branza cu rosii, dar aspectul acesta frumos te face sa crezi ca mananci cea mai buna delicatesa 🙂

    • Lory

      02/05/2012 at 12:27

      Andreea ai mare dreptate 🙂 uneori „mancam”si cu ochii 🙂 E foarte important cum asezi farfuria chiar daca in ea se afla doar branza si rosii 🙂
      Multumesc !!

  • Roxana

    02/05/2012 at 17:27

    Foarte frumos arata! O sa caut si eu in magazine acest miez de lapte. E prima data cand aud de el. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram