Ingrediente
un piept de gasca
7 cartofi potriviti
6 morcovi
un borcan castraveti in otet(6-7 buc)
3 gogosari in otet
6 oua
200ml ulei
mustar
sare
piper
Pregătire:
Pieptul de gasca se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.
Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou si o decoram cu restul de maioneza .
Comentarii recente
Bianca
25/12/2010 at 00:15Super arata decorata aceasta salata!!!
craciun fericit!!!
Craita
25/12/2010 at 00:39foarte frumos este ornata!
Miha
25/12/2010 at 02:22Craciun fericit!
Alina
25/12/2010 at 10:22Craciun fericit dragele mele!
Inspiratie la bucatarit si numai reusite in anul ce vine!
Va imbratisez cu drag,
Alina
Lory
25/12/2010 at 14:36Craciun fericit!!! sa aveti casa plina de lumina ,iar cei dragi sa va fie alaturi
Pupici
Lory
Tony
25/12/2010 at 15:18Merry Christmas, Lory!
Let’s health, love and warmth you do not leave!
Smiling holidays!
Anca (tort.personalizat)
25/12/2010 at 16:49Craciun fericit si La multi ani!
Miches Alexandra Sorina
25/12/2010 at 17:18Craciun fericit si un an nou plin de bucurii . Imi place foarte mult cum ai decorat salata.
dian@
26/12/2010 at 09:27Craciun fericit!
Multa sanatate si tot ce iti doresti!
neniku
28/12/2010 at 14:06Vreau sa incerc salate de Revelion, ai decorat-o super 🙂