Salata cu spanac si branza pufoasa
Dupa perioada sarbatorilor de iarna cand am mancat multe mancaruri savuroase cu foarte multe calorii, e de preferat, acum, sa pregatim si sa savuram cat mai multe salate.
Astazi am ales sa pregatesc si sa va prezint salata cu spanac si branza pufoasa, o salata foarte gustoasa cu ingrediente la indemana oricui.
Bilutele din branza adaugate in salata aduc un plus de gust si savoare, fac dintr-o salata simpla din spanac un adevarat festin.
V-o recomand cu incredere!!
Salata cu spanac si branza pufoasa- Ingrediente
2 portii
100 g baby spanac proaspat
140 g crema de branza pufoasa cu smantana-Delaco
50g emmentaler
amestec seminte pentru salata
(seminte de pin, susan, floarea soarelui, in, ..etc)
nuci caju crud
rosii cherry colorate
mac, boia dulce, amestec seminte omega forte
un praf de usturoi
Dressing
otet balsamic
miere
ulei de masline
piper negru
sare
Salata cu spanac si branza pufoasa- Mod de preparare
Crema de branza se amesteca cu emmentalerul ras prin razatoarea fina, se condimenteaza cu piper si un praf de usturoi si se formeaza mici bilute care se trec prin mac, boia dulce, seminte sau verdeata daca doriti.
Se tin la frigider pana in momentul servirii.
Frunzele de spanac spalate si uscate cu prosop de hartie sau in uscatorul de salata, se amesteca cu dressingul format dupa gust din ulei de masline, otet balsamic, miere, sare si piper.
Se aseaza salata in bolul de servit, se adauga rosiile taiate in patru, semintele pentru salata, nucile caju si bilutele de branza.
Se serveste cu mare pofta!!