Ingrediente
(4 portii)
300 gr ceapa rosie
3 portocale
200 gr rosii cherry
3 linguri ulei
1 lingura otet din vin alb
sare
piper
marar tocat fin
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie rondele
Portocalele se curata, se scot semintele si se taie felii
Rosiile se taie in doua sau in patru in functie de marime.
Toate se aranjeaza intr-un bol sau pe un platou si se stropesc cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
(Daca aveti la indemana puteti pune la vinegreta si vre-o doua linguri de sherry)
Se presara mararul tocat fin si se serveste imediat.
Comentarii recente
Poliana
03/07/2012 at 08:58O combinatie inedita, ar merge bine o portie pentru pranz ;;)
Lory
03/07/2012 at 13:38Multumesc Poliana :* merge in orice moment al zilei!!:)
Alice Kitchenette
03/07/2012 at 12:12Inedita, interesanta, fresh potrivita pt asa zile….!
Lory
03/07/2012 at 13:40Alice ai descris-o perfect :)!! Multumesc !!
Anonymous
03/07/2012 at 13:17Arata super apetisant !
Lory
03/07/2012 at 13:40Multumesc !!
Alice
03/07/2012 at 14:07bai…m-ati omorit :))
Lory
03/07/2012 at 22:00:))))
ReteteSavurose
05/07/2012 at 00:36Simpla si racoroasa, perfecta pentru aceste zile caniculare!