Ingrediente
un piept de curcan
7 cartofi potriviti
6 morcovi
un borcan castraveti in otet(6-7 buc)
3 gogosari in otet
6 oua
200ml ulei
mustar
sare
piper
Decor
2 gogosari in otet
maioneza
Mod de preparare
Pieptul de curcan se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou dam forma a doua inimioaresi decoram cu gogosar in otet taiat marunt si decoram cu maioneza.
Comentarii recente
Bianca
13/02/2011 at 23:46Frumos ati ornat salata!!! In ton cu sarbatoarea.
Ionela aka Ionix
18/02/2011 at 19:28Superbă! Puteam să jur că este un tortuleţ. 😀