Ingrediente
2 pere aromate,
o sfecla rosie,
cateva frunze de menta,
zeama de la 1/2 lamaie,
3 lg ulei de masline,
150 gr branza feta
Mod de preparare
1. Sfecla se curata de coaja, perele se curata de mijlocul cu seminte. Ambele se taiein taitei fini si cat mai lungi. Se amesteca intre ele doar in momentul servirii pentru a nu isi imprumuta culorile.
2. Intr-un borcan se pune zeama de lamaie si uleiul de masline si se agita 2-3 min pana amestecul devine omogen.
3. Pe o farfurie de servire se pun taiteii de sfecla si pere, se amesteca usor, pe deasupra de presara frunzulite de menta proaspata, bucatele de branza feta, iar la final se toarna sosul. Se potriveste de sare si se serveste rece.
Comentarii recente
felis
01/03/2011 at 01:55Si eu mananc salata cu sfecla rosie si diverse combinatii, dar cu pere nu am incercat pana acum!
Lory
09/03/2011 at 23:26Felis e foarte buna !! incearc-o :0
Eugenia
02/01/2014 at 14:58Dupa atitea prajituri si mincaruri care contin o gramada de calori o salata ca aceasta e buna vvenita si tot odata sanatoasa