Supa asiatica de vita, reteta asiatica. Reteta supa de vita. Supa asiatica. Cea mai buna supa asiatica. Supa asiatica cu taitei.
Supa asiatica de vita-INGREDIENTE
2 buc rasol de vita,
o ceapa,
o buc telina,
3 catei usturoi,
3 morcovi,
o lingura rasa de ghimbir praf,
o lingura de sos de soia,
fidea din orez,
fulgi de ardei iute,
frunze de patrunjel,
cateva codite de ceapa verde
Supa asiatica de vita-MOD DE PREPARARE
Carnea de vita impreuna cu telina ,usturoiul,morcovii, praful de ghimbir, sosul de soia, sosul de peste sare si piper se pun la fiert intr-o oala de presiune cam pentru 90 min.
Cand sunt gata se scoate, se strecoara zeama si carnea se taie in cubulete potrivite. In castronul in care se serveste supa punem cate o portie de fidea(cruda) adaugand peste ea zeama fierbinte. Punem si bucatelele de carne,codite de ceapa verde taiate marunt,morcov taiata in fasii foarte subtiri, patrunjel si fulgi de ardei iute rosu din belsug.
Comentarii recente
Anonymous
02/06/2011 at 12:57Supa (de orice fel) nu-mi place , dar vasele in care-o prezentati , ma lesina de placere si daca as fi rea , chiar v-as invidia .
Cu drag , Diana .
Lory
04/06/2011 at 00:10Diana noi moldoveni nu prea suntem adeptii supelor …mai mult borsul,ciorba e la putere :)) mie imi plac supele dar le gatesc foarte rar 🙂
Am un dulap intreg cu castonase de toate marimile..adun precum furnica :)))
Anonymous
22/03/2012 at 13:53Din păcate supa ăsta e „eronata”din start. Rasolul nu se folosește în bucătăria asiatica, nici sa nu mai pomenim de stilul de gătit, adică fiert așa mult. La fel țelină, inexistenta. Apoi indicația de a se folosi sos de peste sau stridii….dar in imagine este sos de soia…
Lory
22/03/2012 at 23:13In primul rand iti spun ca era mai corect sa te semnezi ca sa stiu cu cine vorbesc .Desi nu dam drumul la mesajele nesemnate totusi iti raspund 🙂
Eronata cred ca e prea mult spus 🙂 cand am facut aceasta supa (recunosc nu pregatesc mancaruri asiatice ) m-am documentat putin si una din surse a fost de aici http://www.adihadean.ro/2011/04/in-oala-sub-presiune/ am zis ca e de incredere 🙂 .
Referitor la timpul de fierbere …iti spun ca nu a fost mare fiindca am lasat focul la foarte mic la final carnea era numai buna.
Daca citesti reteta ai sa vezi ca la ingrediente apare si sosul de soia ca si in imagine …nu apare cel de peste ca am uitat sa-l pun.
Telina nu stiu daca se foloseste sau nu dar in link-ul ce ti l-am dat apare si telina .
In concluzie eu iti zic ca a iesit foarte buna…asiatica sau neasiatica .
viorica rosado
19/11/2012 at 13:43Chiar asa…Asiatica , neasiatica, daca a iesit gustoasa e tot ce conteaza iar aspectul pt. mine e foarte apetisant…am s-o fac si eu…
LoredanaCarp
19/11/2012 at 21:19Multumesc Viorica !! ti-o recomand!!