Pentru zilele de post este o supica delicioasa si satioasa.
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
1/2 kg ciuperci champignon
1 gulie
3 legaturi de morcovi noi
1 legatura petrunjel radacina noi
1 legatura patrunjel verde
1 ceapa medie
50 ml ulei
1 mana orez facultativ
sare, delikat dupa gust
Preparare :
Ciupercile le curatam ,spalam si le taiem cubulete,gulia la fel.Morcovii si patrunjelul le taiem rondele.Taiem marunt ceapa si o calim pe 50 ml ulei, adaugam ciupercile si le saram lasandu-le la calit impreuna cu ceapa timp de 10 minute . Stingem totul cu apa si adaugam apoi morcovii, patrunjelul si gulia. Lasam sa fiarba pana legumele sunt fierte si apoi adaugam patrunjelul verde tocat fin. Condimentam dupa nevoie cu delikat si sare.
Se poate adauga daca doriti si o mana de orez.