Suntem in plin Post. Aceasta Supa de Ciuperci de Post se prepara rapid si este o supa gustoasa…. .
De multe ori nu mai stim ce sa gatim si avem nevoie de ceva bun si totusi care sa se gateasca rapid. Avem multe Retete de Post care speram noi sa va fie de ajutor si vom continua sa postam si alte retete. Va invitam sa rasfoiti si aceste Retete de post poate gasiti ceva pe placul vostru….
Ingrediente Supa de Ciuperci de Post :
500 g ciuperci champignon
2 morcovi
1 ceapa mica
1 patrunjel
½ legatura frunza patrunjel verde
3-4 catei usturoi
3-4 linguri ulei
2 l apa
sare, piper alb dupa gust
Preparare Supa de Ciuperci de Post :
Spalam bine ciupercile si le taiem felii. Punem intr-o oala uleiul la incins si tragem pe el ceapa taiata marunt, morcovii si patrunjelul dat pe razatorea mica impreuna cu un praf de sare pana acestea se inmoaie. Adaugam ciupercile feliate si continuam sa amestecam adaugand cateii de usturoi pisati.
Stingem totul cu 2 l de apa rece si lasam la fiert potrivind gustul cu sare si piper alb (eu am folosit si un ardei iute mai mic pe care l-am pus sa clocoteasca in oala impreuna cu ciupercile si legumele enumerate mai sus, dar este optional). Cand legumele sunt fierte la final presaram in supa patrunjel verde taiat marunt . Putem servi daca dorim supa si cu crutoane de paine .
Comentarii recente
Tamas
27/02/2015 at 10:50Am incercat si noi. Foarte gustos!
Iolanda
04/03/2015 at 15:53De ce nu permiteti sa se copieze reteta? Altii mai amabili iti permit acest lucru. Atata timp cat postati pe net, cred ca nu este un secret o banala reteta.
Loredana
04/03/2015 at 16:08Iolanda iti poti salva retetele daca acesezi butonul Print ce se afla in dreapta sus la fiecare reteta.Acolo ai obtiunea sa o printezi la imprimanta sa sa o salvezi in calculator in format PDF .E foarte simplu!!
ionel
29/01/2016 at 13:25daca nu pui delikat sau vegeta, apa chioara iese, nu va mai dati mari
Loredana
04/02/2016 at 20:48Daca nu poti fara vegeta sau delikat, poti folosi o vegeta pregatita in casa…si nu ne dam mari 😉