Rulada de Cascaval cu Salata de Boeuf
Rulada de Cascaval cu Salata de Boeuf a pornit de la ideea de a servi intr-un mod mai inedit salata de boeuf si cascavalul. Practic am realizat un aperitiv festiv din ingrediente la indemana oricui.
Am zis ca se poate realiza ceva frumos, apetisant din cascaval si salata de boeuf iesind astfel din tiparele de zi cu zi. Sper sa va placa acest aperitiv si va recomandam sa rasfoiti si alte retete cu Aperitive.
Ingrediente Rulada de Cascaval cu Salata de Boeuf:
450 g Cascaval Afumat sau Sofia – Delaco
300-400 g salata de boeuf
3-4 fasii de morcovi fierti
Preparare Rulada de Cascaval cu Salata de Boeuf:
Punem intr-o oala apa la fiert cu 1 lingura de sare. Cand clocoteste punem in apa fierbinte cascavalul taiat bucati mai mari si lasam sa fiarba timp de 5 minute (pana cascavalul e bine topit).
Strecuram printr-o sita deasa si cascavalul topit il punem pe hartie de copt cerata sau pe o bucata de folie de aluminiu.Acoperim cu o alta hartie de copt (folie) si cu sucitorul il intindem sub forma unui dreptunghi .
Punem deasupra cascavalului intins salata de boeuf si la margine morcovii fierti un rand lasand marginile de jur imprejur cam la 1 cm fara umplutura si rulam ca in imagine. Pe o folie alimentara presaram Mix de seminte de susan alb si negru, punem peste rulada obtinuta si impachetam strans in folie. Se pune la rece pentru cateva ore dupa care se poate felia.
Salata de Boeuf folosita pentru umplutura o puteti prepara fiecare dupa placul lui.
Cascavalul se poate topi si in cuptorul cu microunde daca doriti, sau in cuptor. Prefer varianta cu apa fierbinte deoarece se topeste mai repede si nu exista riscul sa se arda.
Pofta Buna si spor la gatit !
Comentarii recente
boxe bluetooth
14/12/2016 at 18:08Merita incercat, mare bookmark!!!