Fasole pastai cu marar si usturoi, reteta de post. Cum se pregatesc pastaile de fasole. Mancare de fasole pastai cu marar si usturoi. Pastai fragede de fasole. Fasole verde cu marar si usturoi.
Fasole pastai cu marar si usturoi-INGREDIENTE
1,5 kg fasole pastai
2 cepe
3 lg ulei masline
o capatana usturoi
o legatura marar
sare
Fasole pastai cu marar si usturoi-MOD DE PREPARARE
Pastaile se curata de codite si se spala foarte bine in mai multe ape reci.
Intr-o cratita cu peretii inalti punem ceapa tocata marunt la calit in 3 linguri de ulei. Cand devine sticloasa adaugam pastaile si o cana de apa calda.
Lasam focul mai mic, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba pana ce pasatile se inmoaie.
Daca apa a scazut mai adaugam din cand in cand cate putina apa calda pana ce pastaile sunt bine patrunse.
Condimentam cu sare iar la sfarsit adaugam mararul tocat fin.
Se servesc stropite din abundenta cu mujdei de usturoi.
Comentarii recente
sarah
20/07/2011 at 21:30imi placea tare mult mancarea asta cand eram copil.oare merge cu pastai verzi sau doar cele galbene sunt potrivite?pupici
Lory
20/07/2011 at 22:51Sarah eu le fac si cu pastai verzi ,acasa la mama are din alea pestrite verzi …sunt cele mai bune 🙂 dar merg si cu pastai fideluta verde sau galbena .Principalul sa fie foarte tinere sa nu aiba ata
Gennaro Garofalo
20/07/2011 at 23:29Ciao, ho aggiunto il tuo blog nei miei blog preferiti sarei molto felice se faresti lo stesso anche tu con il mio, è un modo per essere più visibili online. Saluti Gennaro
jurnaldegospodina
21/07/2011 at 20:49Numai buna poate fi combinatia pastai/mujdei de usturoi..deja imi ploua in gura 🙂
Lory
22/07/2011 at 20:20Gennaro te-am trecut in lista noastra 🙂
Lory
22/07/2011 at 20:21Merg de minune :)vara le prepar destul de des,imi plac mult 🙂