Ingrediente:
1 cana mica de cafea cu orez
600 ml bulion
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ceapa
sare
2 1/2 linguri zahar
50 ml ulei
3 l apa
Preparare:
Se pune uleiul la incis si orezul se prajeste , se adauga ceapa si legumele si se calesc un pic . Totul se stinge cu 3 l apa, se sareaza dupa gust , si se fierbe pana cand orezul si legumele sunt fierte.
Se adauga bulionul si se potriveste apoi de gust cu 2 1/2 linguri de zahar.
Se serveste fierbinte presarat cu patrunjel tocat.
Comentarii recente
mariana
19/06/2008 at 20:40Leilo!incearca tu supa de rosii cu galuste mici de faina!si obligatoriu cu putin leustean verde la sfirsit!astept sa vad daca ti-a placut!
Leila
19/06/2008 at 23:04Am sa incerc varianta ta , dar sa nu fie zi de post caci galuscutele eu le fac cu ou .Pe sambata am sa fac si am sa te anunt . Mersi mult Mariana pentru idee . Te pup 🙂