Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tocana de legume


ingrediente
dovlecei 2 buc
vinete 2 buc
ceapa 3 buc
ardei gras rosu 2 buc
ciuperci 5 buc
rosii 5 buc
morcov 3 buc
ulei de masline 3 lg
orez 150 gr
sare
piper

In uleiul de masline si un pic de apa se pune la calit ceapa apoi se adauga morcovul taiat rondele, ardeii taiati cubulete,dovleceii curatati si taiati cubulete,vinetele si ele cubulete,ciupercile taiate lame.Pe parcurs se mai adauga cate un pic de apa ,sare si piper.Ultimele se pun rosiile taiate cubulete nu inainte de a le opari si a indeparta pelita.Peste amestecul de legume se adauga orezul spalat se mai completeaza cu un pic de apa si se da la cuptor pana ce scade bine.

Aceasta mancare se serveste rece.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram